Quickwin-update: Identiteit en zichtbaarheid in het verkeer

Tijdens het traject in Heist-goor werden heel wat acties bedacht. Uiteindelijk tijdens werksessie vier de keuze gemaakt voor kerstverlichting en 3D schilderingen aan de centrumoversteekplaatsen. Na het nodige onderzoek bleek dit niet mogelijk. Voor kerstverlichting was het te laat: de nodige goedkeuringen konden niet tijdig gegeven worden. En, ook schilderwerken bleken geen optie: de ondergrond in het centrum van Heist-Goor blijkt ongeschikt voor stoepstickers en verven waardoor dit geen duurzaam resultaat zou opleveren.

Wat doen we dan we met het quickwinbudget? We maken werk van acties die net iets lager op de lijst stonden:

  1. Nieuwjaarsreceptie: we vormen het toonmoment, waarop we de resultaten van Veerkrachtige dorpen tonen, om tot een nieuwjaarsreceptie voor het dorp. Een leuke, winterse aangelegenheid voor een informele babbel en gezellig samenzijn
  2. De Goorse winkeltas: elke bezoeker van de nieuwjaarsreceptie, krijgt een kwalitatieve en gepersonaliseerde winkeltas die het straatbeeld moet veroveren. Doel? Nog meer een ‘wij zijn van Heist-Goor’-gevoel creëren!
  3. Fietseendjes: Verkeersveiligheid is enorm belangrijk, daarom krijgt elk kind op de nieuwjaarsreceptie een lichtgevend eendje om aan zijn of haar fiets te bevestigen. Zo worden deze jonge fietsertjes zichtbaarder in het verkeer!