Van wijkcomité naar wijkteam Ginderbroek

Het wijkcomité van Ginderbroek zette zich als een van de actieve verenigingen van Ginderbroek jarenlang in op het verbinden van de inwoners in de wijk d.m.v. het uitgeven van een wijkkrantje en organiseren van tal van activiteiten (sinterklaasfeest, wijkreis,…).

Het bestuur op leeftijd zocht al geruime tijd naar ondersteuning en overname van de werking, waarin het traject Veerkrachtige Dorpen een meerwaarde kon betekenen.

Nieuw bloed stond recht en met een heel gemengde samenstelling en een frisse blik staan ze klaar om onder het waakzame oog en begeleiding van de vroegere bestuursleden het wijkcomité nieuw leven in te blazen.

 

Het wijkcomité werd herboren onder de naam WIJKTEAM GINDERBROEK en kan je contacteren via wijkteam.Ginderbroek@gmail.com of op 0470/ 59 82 79.

De kernwerking fungeert als aanspreekpunt voor het dorp. Tevens behoudt deze groep het overzicht over de verschillende werkgroepen waar kortdurende engagementen mogelijk zijn. Heb je interesse in een klein of groot engagement voor je wijk?

 

Hun doelstelling en toekomstige werking lichten ze graag toe tijdens de nieuwjaarsreceptie en toonmoment van de inwonersvisie op maandag 29 januari om 19u in het kleuterschooltje.