Booischot morgen (werksessie 2)

22/03/2018

18:45u - 21:00u

Ter Laken 4, Booischot, België

Tijdens werksessie twee werd verder gewerkt aan Booischot Morgen! Uit het startmoment en werksessie één kwam een allereerste primaire bewonersvisie ‘Booischot 2030’. Deze werd voorgesteld om daarna, tijdens enkele boeiende en actieve workshops, verder uit te diepen.

Een stellingenspel en de workshoptafels voorzagen de aanwezigen van voldoende gespreksstof. Met dillema’s zoals “Willen we een bos als kerkplein of toch eerder de huidige parking?” werden enkele scherpe tegenstellingen de groep in gegooid. Daarnaast werkte mensen aan interessante belevings-moodboards voor hun dorpscentrum, stationsomgeving én het domein Ter Laken. Groen, groen en nog eens groen staan hierin centraal! Aan een andere tafel werden activiteiten zoals wandelen, fietsen en een boek lezen verbonden met bestaande én gewenste plekken in Booischot. Tot slot konden de aanwezigen mee zoeken naar doorsteken en verbindingswegen voor voetgangers- en fietsers als alternatief voor de drukke N15.

Met de info gaat het ontwerpbureau PTA aan de slag. Zij vertalen de bewonersideeën naar allereerste ontwerpconcepten voor Booischot. Wil je hierrond mee aan de slag gaan? Schijf je dan via deze website in voor werksessie 3 ‘Booischot in beeld.’