Grijp je kans! Vervolgavond mobiliteit + participatie subsidie Veerkrachtig Vlimmeren

29/01/2024

19:30u - 22:00u

Parochiezaal Vlimmeren, Parochiezaal, Parochiezaal, Hoogstraat, Beerse, België

Een 50-tal Vlimmerenaars grepen hun kans om input te geven op de plannen voor herinrichting Zilvereind/Kerstraat en voor concrete uitvoering van de gesubsidieerde Veerkrachtige Dorpen-acties (plaatsen van banken en publicatieborden).

Benieuwd naar het verslag? Je kan het hier nalezen:

20240130_Verslag Vervolgavond Mobiliteit Vlimmeren

20240130_Presentatie Vervolgavond Mobiliteit Vlimmeren

 

———————————————————————————————————————–

Grijp je kans!

Maandag 29 januari, 19u30, parochiezaal

N.a.v. het traject Veerkrachtige Dorpen in Vlimmeren, organiseert het lokaal bestuur een vervolgavond mobiliteit. Ze stellen daar de plannen voor herinrichting Zilvereind/Kerkstraat voor aan alle geïnteresseerde inwoners. Na de presentatie van de plannen is er mogelijkheid om in groep of individueel vragen of suggesties te formuleren. Grijp je kans!

Intussen zat ook het Dorpsteam van Vlimmeren niet stil. Onze subsidieaanvraag voor het plaatsen van banken, publicatieborden en verplaatsbaar groen werd goedgekeurd! We ontvangen binnenkort € 25.000 van provincie Antwerpen om hiermee verder aan de slag te gaan. We willen ook graag jullie mening over locaties voor de banken en publicatieborden en hoe het verplaatsbaar groen er kan uitzien. Grijp je kans en geef je mening hierover op 29 januari.

Zin om mee de handen uit de mouwen te steken? Laat het ons weten! dorpen@provincieantwerpen.be.

Neem Vlimmeren mee in handen