Ontdek Veerkrachtig Booischot!

20/06/2018

14:00u - 21:00u

Kerkplein Booischot, ter laken 4

Onder een stralende zon ontdekte de inwoners van Booischot het pop-up leefplein én de andere resultaten van het traject Veerkrachtige dorpen. Gedurende de namiddag en avond kwamen een 200-tal nieuwsgieren langs.

Genietend van de lekkere hapjes van Proef Heist, werden de troeven van een groene ontmoetingsplek pal in het centrum volop ontdekt. Enthousiaste reacties alom terwijl zomerse plannen werden gesmeed om de plek deze zomer ook echt te verder te gebruiken. Initiatieven zoals een zomerbar of een picknick onder vrienden zijn helemaal welkom!

Schildersezels brachten dit keer geen dillema’s, maar wel de resultaten van het participatietraject: de ‘Dorpskarakterschets van Booischot’, waarmee gewerkt wordt aan de visuele beleving van het dorp, én ‘Veerkrachtig Booischot 2030’. Dit rapport omvat de toekomstvisie voor het dorp én een heleboel inventieve acties en trajecten om deze visie ook waar te maken.

Met alle kennis, ideeën en mogelijke acties wordt de komende jaren aan de slag gegaan door zowel gemeentebestuur, verenigingen als geëngageerde bewoners. Want samen werken we aan Veerkrachtiger Booischot!