Opstart Dorpsteam Veerkrachtig Vlimmeren

24/10/2022

20:00u - 21:30u

 Opstart Dorpsteam Veerkrachtig Vlimmeren 24/10/2022

Een beetje (striemende) regen houdt de enthousiaste Vlimmerenaar niet tegen om een Dorpsteam op te starten!

Met een enthousiaste en diverse groep namen we een vliegende start op 24 oktober 2022.

De presentatie van het 1e Dorpsteam vind je hier: Vlimmeren-Dorpsteam01_Opstart220914.

Ook zin om mee te doen? Contacteer elle.verwaest@beerse.be voor meer info! Iedereen met een hart voor Vlimmeren is welkom.

 

Heb je ook gemerkt dat de laatste Bancontact verdwenen is? Waar ga jij naartoe als je overdag een babbeltje wil doen of een koffietje wil drinken? Wat heb je nodig om ook op je oude dag in Vlimmeren te kunnen blijven wonen?

Het Veerkrachtige Dorpentraject gaat op zoek naar wat er leeft in Vlimmeren, geeft inwoners een stem en helpt hen nadenken over wat zij belangrijk vinden voor hun dorp. Samen zoeken we naar kansen om Vlimmeren nog veerkrachtiger te maken.

In het najaar van 2022 starten we het traject in Vlimmeren i.s.m. lokaal bestuur Beerse, RURANT vzw en de provincie Antwerpen.

Veerkrachtig Vlimmeren zoekt enthousiastelingen voor de opstart van een dorpsteam!

Wie zoeken we?

Iedereen is welkom! Het dorpsteam wordt gevormd door een groep inwoners met goesting. Samen met de inwoners, het gemeentebestuur en het Veerkrachtige Dorpenteam bouw je mee aan de toekomst van Vlimmeren. We zoeken denkers én doeners!

Wat doe je als lid van het dorpsteam?

  • Je bent een gezicht en aanspreekpunt voor je dorpsgemeenschap; een open en positieve houding met oog op de dorpsbelangen is een must!
  • Je gaat in gesprek met dorpsgenoten en het gemeentebestuur.
  • Je zet je talenten in op toffe vergaderingen, op je eigen tempo.
  • Je geeft het startmoment en de inhoudelijke sessies mee vorm, waar we alle inwoners uitnodigen om mee na te denken over het dorp.

Interesse?

Geef een seintje via elle.verwaest@beerse.be, 014 68 81 93