Opstart dorpsteam voor Broechem

01/12/2022

20:00u - 22:00u

Gemeenteschool Broechem, Lostraat, Ranst, België

De inwonersvisie ligt op tafel. Broechemnaars bepaalden wat zij belangrijk vinden voor het Broechem van de toekomst. Doelstellingen en wensen gaan onder meer over vergroening, ontmoeting en mobiliteit.

Het doel is nu om samen met inwoners én lokaal bestuur zo veel mogelijk van deze wensen te realiseren. Er wordt een actieplan opgemaakt door het lokaal bestuur en ook inwoners slaan mee de handen in elkaar.

Een belangrijke succesfactor en tevens wens van bewoners, is een goede communicatie en samenwerking tussen lokaal bestuur en inwoners. Daarom starten we als eerste actie een dorpsteam op voor Broechem.

Bewoners met een hart voor hun buurt, met goeie ideeën, die samen willen nadenken over de toekomst van hun dorp en daarover in overleg wensen te gaan met het bestuur, kunnen deel uitmaken van dit team.

Ben je een betrokken ouder? Heb je goede ideeën rond bijvoorbeeld klimaat in je buurt? Ben je al lid van een vereniging of heb je organisatietalent? Iedereen die constructief wil meewerken, is welkom.

Samen met het dorpsteam gaan we naar de actiefase en bepalen we welke doelstellingen in 2023 eerst in actie zullen worden omgezet.

Welkom aan alle Broechemnaars!