Opstart Team Zondereigen

16/01/2023

20:00u - 21:30u

Zondereigen 84, Baarle-Hertog, België

OPSTART TEAM ZONDEREIGEN

Maar liefst 10 % van de inwoners van Zondereigen kwam op 16/01/2023 kennismaken met het traject Veerkrachtige Dorpen. Hieruit zal ongetwijfeld een mooi Team Zondereigen ontstaan. Benieuwd naar wat er gezegd werd? Je kan hier het verslag nalezen en de presentatie bekijken:

20230116_verslag website_opstart_Dorpsteam_ZE

20230116_presentatie_opstart_Dorpsteam_ZE

 

 

 

 

Waarom?

Het Veerkrachtige Dorpentraject gaat op zoek naar wat er leeft in Zondereigen, geeft inwoners een stem en helpt hen nadenken over wat zij belangrijk vinden voor hun dorp. Samen zoeken we naar kansen op Zondereigen nog veerkrachtiger te maken. Eén van de thema’s dat alvast de nodige aandacht zal krijgen, is het masterplan voor het centrum rond de kerk.

Bekijk op www.veerkrachtigedorpen.be de dorpen waar we al aan de slag gingen. In het voorjaar van 2023 starten we het traject in Zondereigen i.s.m. het gemeentebestuur van Baarle-Hertog, de dorpsraad van Zondereigen, RURANT vzw en de provincie Antwerpen.

We zoeken enthousiastelingen voor de opstart van Team Zondereigen!

Benieuwd?

Kom langs op de startvergadering: maandag 16 januari 2023 van 20.00 u tot 21.30 u in de parochiezaal, Zondereigen 84.

Wie zoeken we?

Iedereen is welkom! Het team wordt gevormd door een groep inwoners met goesting. Samen met de inwoners, het gemeentebestuur en het Veerkrachtige Dorpen-team bouw je mee aan de toekomst van Zondereigen. We zoeken denkers én doeners!

Wat doe je als lid van het Team Zondereigen?

  • Je bent een gezicht en aanspreekpunt voor je dorpsgemeenschap. Een open en positieve houding met oog op de dorpsbelangen is een must!
  • Je gaat in gesprek met dorpsgenoten en het gemeentebestuur.
  • Je zet je talenten in op toffe vergaderingen, op je eigen tempo.
  • Je geeft het startmoment en de inhoudelijke sessies mee vorm, waar we alle inwoners uitnodigen om mee na te denken over het dorp.

Interesse?

Geef een seintje via gitte.tilburgs@baarle-hertog.be, tel.: 014 69 80 70 of kom langs op 16 januari.