Thema Jong Zijn: participatiesessie Veerkrachtig Oelegem

12/03/2024

20:00u - 22:00u

Een 20-tal Oelegemnaars, waaronder een fijne delegatie jeugd, dachten mee na over mogelijkheden om Oelegem nog aantrekkelijker te maken voor kinderen en jonderen.

Benieuwd naar het verslag?

20240312_Oelegem_verslag sessie Jong Zijn

20240312_Oelegem Sessie 3 JONG ZIJN presentatie

De kersverse Vrienden van de Pastorie maakten van de avond gebruik om hun project kort toe te lichten. Meer info vind je in de volgende presentatie:

20240312_Presentatie ‘Vrienden van de Pastorie’

 

 

—————————————————————————————————————————————

Hoe maken we Oelegem nog aantrekkelijker en plezanter voor onze jongere bewoners? Waar kunnen kinderen spelen? En kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart zelfstandig op pad sturen?

Waar ligt de jeugd van wakker? Wat hebben ze nodig om zich te kunnen ontspannen in eigen dorp en geraken ze vlot naar interessante plekken in Oelegem en omgeving?

Tijdens deze participatieavond gaan we verder aan de slag met één van de gekozen thema’s: Jong Zijn. We gaan samen op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de jonge bewoners van Oelegem. We focussen daarbij zowel op kinderen als op jongeren. Waar is Oelegem sterk in (en hoe kunnen we dit nog kracht bij zetten)? Waar zien we opportuniteiten om nieuw aanbod te creëren? Hoe zorgen we voor een goede bereikbaarheid?

Welkom op 12 maart, van 20u00 tot 22u00, in de refter van de gemeentelijke basisschool, Schildesteenweg 12.

Tot dan!