Startmoment Koningshooikt

30/05/2021

12:00u - 17:00u

Mechelbaan 22, 2500 Lier, België

NEEM KONINGSHOOIKT MEE IN HANDEN!

Onder een stralende lentezon maakten 90 Hooiktenaren kennis met Veerkrachtige dorpen. Ze deelden enthousiast hun mening én ideeën op het startmoment. Met jetons, stickers én post-its gaven ze aan wat ze van hun dorp vinden én welke zaken ze liever anders willen. Daarnaast peilden we bij de jeugd wat ze goed vinden en welke mogelijkheden zij nog zien voor de toekomst.

De inwoners van Koningshooikt zij algemeen trots op hun dorp. We bevroegen hen dan ook actief waarom ze trots zijn op hun dorp en wat hen blij maakt om er te wonen.

Heel wat thema’s vinden de Hooiktenaren belangrijk, maar de uitschieters zijn toch de verkeersveiligheid in het dorp en aandacht voor de jeugd.

De komende maanden wordt volop verdergewerkt aan een Veerkrachtig Koningshooikt. Iedereen is welkom op de ongetwijfeld boeiende participatiesessies.

Kon je zelf niet aanwezig zijn op het startmoment? Dan kan je nog tem 13 juni 2021 je mening digitaal bezorgen via deze link.

Wens je nog meer informatie of heb je vragen? Zowel wij als de stad Lier helpen je met plezier!

dorpen@provincieantwerpen.be

participatie@lier.be

Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment Koningshooikt Startmoment KoningshooiktStartmoment Koningshooikt