Startmoment Veerkrachtig Vlimmeren

09/11/2022

12:00u - 20:00u

Kerkstraat 66, 2340 Beerse, België

NEEM VLIMMEREN MEE IN HANDEN !

Hoe ziet jouw ideale Vlimmeren eruit?

Een 115-tal inwoners van Vlimmeren kwamen langs op het startmoment en gaven hun mening over 10 thema’s.

Deelnemers werden aangespoord om voldoende tijd te nemen om de 10 panelen te bekijken en a.d.h.v. een gekleurde jeton (groen/geel/oranje/rood) weer te geven hoe zij vinden dat het thema voor Vlimmeren scoort.
Daarnaast werden ze uitgenodigd om ideeën, bedenkingen, opmerkingen, suggesties bij het thema te noteren op een post-it en om hun prioritering van de thema’s weer te geven.

Lees hier het verslag: 20221109_samenvatting verslag startmoment Vlimmeren

Interesse in de analyse van het dorp? Die vind je hier: Analysedocument_VLIMMEREN

      

   

Dorpen in Vlaanderen zijn in volle evolutie en dat brengt heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zit dat voor Vlimmeren? Wat zijn de noden en behoeften? En waar liggen de kansen?

Heb jij al ideeën? Geef je mening over de volgende 10 thema’s: ouder worden, mobiliteit, jong zijn, sociale samenhang, wonen, armoede, je lokaal bestuur, basisvoorzieningen, klimaat en werkgelegenheid.

Na dit startmoment zullen we tijdens de volgende maanden nog 4 avondsessies organiseren. Tijdens die momenten gaan we dieper in op de thema’s die jullie het belangrijkst vinden voor de toekomst van Vlimmeren. We brengen alles samen in een visiedocument.