Veerkrachtig Vlimmeren – werkgroep banken

13/05/2024

19:30u - 21:31u

Kerkhofstraat 1, 2340 Beerse, België

Maak van de zitbanken in Vlimmeren dé outdoor ontmoetingsplekken van je dorp!

In november 2023 stelden we de inwonersvisie voor een Veerkrachtig Vlimmeren voor, het resultaat van meerdere participatieavonden waar jullie aan de slag gingen om jullie toekomst voor Vlimmeren uit te stippelen. Deze inwonersvisie kan je nog steeds terugvinden op Inwonersvisie Veerkrachtig Vlimmeren – Veerkrachtige dorpen.

Tijdens het traject hebben we een Dorpsteam opgericht, een groep enthousiaste inwoners met een hart voor Vlimmeren, die er mee voor zorgen dat de inwonersvisie wordt omgezet in concrete acties. Onder impuls van een provinciale subsidie voor Veerkrachtige Dorpen, zullen o.a. enkele bijkomende zitbanken in Vlimmeren geplaatst worden. Om dit in het dorp bekend te maken, richten we een werkgroepje op.

Zin om mee na te denken over hoe we de zitbanken in Vlimmeren (de nieuwe en de reeds geplaatste) “in the picture” kunnen zetten? Heb jij een goed idee om van de zitbanken in Vlimmeren dé outdoor ontmoetingsplekken bij uitstek te maken (bv. een wandeling, een wedstrijd, …)? Zin om hieraan mee te werken? Dan ziet het Dorpsteam jou graag komen op

          maandag 13 mei

          afspraak om 19u30

          in het lokaal van OKRA (muziekschool)

Tot dan!